Home Uncategorized Ky është punëtori i kompanisë “Uniteti” në Mitrovicë që vdiq gjatë orarit...

Ky është punëtori i kompanisë “Uniteti” në Mitrovicë që vdiq gjatë orarit të punës

Gazeta Sinjali raportoi pak më parë për një ngjarje të rëndë që ka ndodhur sot në fshatin Pirqe të Mitrovicës, ku një familjar i familjes Bajraktari ka humbur jetën derisa ishte në orar të punës, raporton Gazeta Sinjali.

Burimet e Sinjalit bëjnë të ditur se i ndjeri është Bahri Bajraktari, 52-vjeçar.

52-vjeçari ishte punëtor i Kompanisë për Menaxhimin e Mbeturinave për rajonin e Mitrovicës “Uniteti” ku sipas informacioneve të Sinjalit, ai kishte ndërruar jetë teksa po mblidhte mbeturina.

Posa rasti është raportuar, në vendin e ngjarjes kanë dalë ekipi mjekësor, ku pas ekzaminimeve për shenjat vitale në trupin e viktimës, mjeku ka konstatuar se ai ka ndërruar jetë.

Sinjali mëson se në trupin e viktimës nuk janë vërejtur shenja dhune, mirëpo ende nuk dihet shkaku i vdekjes.

Ndërkohë kanë intervenuar edhe Policia e Kosovës, për të kryer ekzaminimet e nevojshme që ndihmojnë në zbardhjen e rrethanave të rastit. Dy kolegë të të ndjerit që ishin bashkë me të në momentin kritik kanë dhënë deklaratat e tyre.

Lidhur me rastin është vënë në dijeni edhe Prokurori i Shtetit, i cili ka urdhëruar inicimin e rastit si “Herim mbi vdekjen” dhe ka urdhëruar që trupi i pajetë të dërgohet në IML për obduksion.