Home Uncategorized Getinjo me befasi të madhe për Vivienin sonte

Getinjo me befasi të madhe për Vivienin sonte

Getinjo që nga prime i kaluar ka hyrë disa herë në shtëpinë e Big Brother.

Por, ai ka qenë I veshur në rrobat e spiderman që të mos dallohet nga banorët tjerë.

Disa nga ta kanë dyshuar që është Getinjo dhe një nga ta është edhe banorja nga Shqipëria, Vivien.

Ndërsa, sonte për të do të këtë një befasi pasi maskën ai do të largojë para saj.

Se si do ta pret ajo mbetet për tu parë.