Home Uncategorized Zeka: Vjehrri i Vjosa Osmanit ishte nënkryetar i SPS-it të Serbisë për...

Zeka: Vjehrri i Vjosa Osmanit ishte nënkryetar i SPS-it të Serbisë për qytetin e Gjilanit

Gazetari Milaim Zeka ka tronditur opinionin publik me një lajmë në emisionin politiko të Kanal10.

Fatmir Sheholli ka bërë të ditur në Politiko, se me lejën e nënkryetarit të Listës Serbe, presidentja Vjosa Osmani ka arritur të marrë votat e mjaftueshme për këtë post.

Sheholli në Politiko tha se dy deputetët vendimtarë të asaj ditë në Kuvend, ishin Deputeti Hoxha dhe Fadil Gashi, shkruan Gazeta10.

“Dy deputetët të Listës Serbe me leje të Milan Radojçiqit janë shku kanë votuar për ta bërë Osmanin presidente. Ja ka bërë Lista Serbe publike para tri ditëve. Deputeti Hoxha dhe Fadil Gashi”, tha Sheholli në Politiko.

Poashta Milaim Zeka ka deklaruar se “po tash po e them një dubëll lajm në publik, kjo presidente e cila e urren kryeministrin e Shqipërisë ma shumë se Vuciqin, familjarët e saj, pra familjari i saj ka qenë nënkryetar i SPS-it në Gjilan, pra vjehrri i saj. Edhe ka dal e ka votu… edhe nuk është etiket se unë mbaj përgjegjësi për fjalën publike“.