Home Uncategorized VESHTIRËSITË E NJË NËNE QË RRITË 3 JETIMA, NJËRIN NGA TA TË...

VESHTIRËSITË E NJË NËNE QË RRITË 3 JETIMA, NJËRIN NGA TA TË SËMURË ME SINDROMËN DOWN (VIDEO)

Fahrije Krasniqi nga fshati Llukar i Prishtinës po jeton në kushte të rënda, e më të rëndë kësaj nëne po ia bënë sëmundja e djalit të saj i cili është më sindrom Down

Me tre fëmijët jetimë e zonja e shtëpisë po përballet edhe me kushte të rënda për jetesë dhe mungesë për gjëra ushqimore, burri i saj para 6 viteve ka ndërruar jetë dhe tani është i gjithë kujdesi për fëmijë ka mbetur mbi supet e saj.

Ndër kërkesat e saj për të gjithë bamirësit ishte për djalin e tij që të sherohet dhe të humbë peshë, shkruan Republika Online