Home Uncategorized Kimete Berisha: Albin Kurti është njeriu i Serbisë e sollën në pushtet...

Kimete Berisha: Albin Kurti është njeriu i Serbisë e sollën në pushtet paret e Serbisë





Shkruan: Kimete Berisha

Qeveria ka rënë moralisht. S’ka rënie më të rëndē.
I ka mbetur vetëm hija e turpit.
Qeveria Kurti duhet të leçitet!

Urgjentisht duhet të ndodh padëgjueshmëria qytetare.
Asnjë politikan i opozitës nuk bën të pranojë të takohet me qeverinë Kurti.
Albin Kurti e ka varrosur moralin.





Albin Kurti e ka turpëruar Kosovën.
Albin Kurti është njeriu i Serbisë.
Qeveria Kurti e ka miratuar vrasjen e shqiptarë s të Mitrovicës…është bashkëvrasëse e shqiptarëve të Mitrovicës.

Neve ‘Rojat e Urës’ na kanë përndjekur nga banesa jonë në Veri. Qeveria Kurti e ka aprovuar këtë krim! E ka shpërblyer dhe falenderuar komandantin që me
sukses i vr.au civilët shqiptarë dhe e udhëhoqi spastrimin etnik – Oliver Ivanoviçin.

Qeveria Kurti e motivon Serbinë për të kryer krime ndaj shqiptarëve!
E josh Serbinë për t’ia mësyrë me ushtri Kosovës.
Qeveria Kurti e ka ndarë popullin shqiptar:





në popull të Vetëvendosjes dhe në popullin ‘tjetër’!
Qeveria Kurti i ka ushqyer ndjenjat e kriminelëve për të kryer vrasje politike.
Qeveria Kurti i ka kërcënuar me jetë gazetarët!

Në emër të Kurtit jam kërcënuar me vrasje dhe shfarosje familjare.
Kurtin e sollën në pushtet paret e Serbisë!
P.S. LDK dhe PDK duhet të na nxjerrin nga kjo situatë e tmerrshme she nga kjo politikë antishqiptare- URGJENTISHT!