Home Uncategorized Gjinekologia shqiptare: Burrat në emigracion, vijnë, lënë gratë shtatzënë dhe ikin

Gjinekologia shqiptare: Burrat në emigracion, vijnë, lënë gratë shtatzënë dhe ikin

Gjinekologia Enriketa Kroi, është shprehur se pas viteve ’90 në Shqipëri është shtuar migracioni.

Në një intervistë për emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ajo tha se burrat e martuar takohen me gratë njëherë në muaj, i lënë shtatzënë e më pas ikin sërish.

“Ka shumë çifte që bashkëshorti është jashtë, vajza këtu, takohen njëherë në muaj, vajza ngel shtatzënë, burri rikthehet sërish atje. Këto raste janë shtuar shumë. Gjinia mashkullore ka emigruar shumë”- tha ajo.