Home Uncategorized S’DO TA BESONI ÇFARË KANË TË PËRBASHKËT ISH PRESIDENTI HASHIM THAÇI DHE...

S’DO TA BESONI ÇFARË KANË TË PËRBASHKËT ISH PRESIDENTI HASHIM THAÇI DHE ILIR SHAQIRI

Njëri në politikë e tjetri në muzikë, të dy njihen mirë në profesionin e tyre shkruan RepublikaOnline.net

Ilir Shaqiri u bë i njohur me muzikën e tij patriotike, ndërsa Hashim Thaçi për politikën e tij, sidomos pas luf.tës.

Ilir Shaqiri ka mbi 600 këngë gjatë karrierës së tij si muzicient.

Por çfarë kanë të përbashkët artisti Ilir Shaqiri e presidenti Hashim Thaçi?

Mund të mos e keni ditur po që të dy janë kushërinjë, nga Buroja e Skenderajt.