Home Uncategorized Lirohen nga paraburgimi tri infermieret e dyshuara për sulmin ndaj të moshuarës...

Lirohen nga paraburgimi tri infermieret e dyshuara për sulmin ndaj të moshuarës në Pejë

Gjykata Supreme i ka liruar nga paraburgimi tri infermieret u përfshira në su.lmin fizik ndaj një të moshuare në Pejë.

Telegrafi merr vesh se tri infermierët e përfshira në su.lmin ndaj të moshuarës në Pejë janë liruar nga parabur.gimi.

Incidenti për të moshuarën u bë i njohur pas publikimit të një videoje.

Në pamjet e publikuara shihet një infermiere vazhdimisht duke su.lmu ar të moshuarën, derisa një tjetër incizon të gjithë incidentin e një tallet me sulmin.

Tri infermiereve të dyshuara të përfshira në këtë rast, Aurona Pelaj, Altina Rexhepi, dhe Remzije Kuqi – Gashi, iu është caktuar masa e parabur.gimit prej një muaji më 2 nëntor nga Gjykata e Pejës.

Edhe Oda e Infermierëve të Kosovës ka bërë të ditur se të njëjtave ua ka tërhequr licencën.

Ndërsa, Shtëpia për të Moshuar “Orenda” në Pejë, ku ka ndodhur ngjarja, është mbyllur zyrtarisht nga institucionet.