Home Uncategorized Nuk ka vend për paratë më, Meda investon edhe në një tjetër...

Nuk ka vend për paratë më, Meda investon edhe në një tjetër biznes?

Meda është një këngëtar shumë i dashur për publikun, mbrëmje të shumta muzikore mbajti gjatë kësaj sezone që si duket ka qenë mjaftë e bereqetshme për këngëtarin.

Ai këndon në zhanrin popullor dhe projektet e tij numërojn miliona klikime në YouTube.

Por, Meda anash nuk e la as biznesin.

Duke e ditur numrin e madh të fansave që posedon ai, nuk kishte si të mungonte në krijimin e bizneseve të dyta.

Këngëtari së fundi ka hapur një club nate, kështu pas hapjes së një shisha bar vite më parë./n’zoom

Shiko videon: