Home Uncategorized Disa persona e hedhin jashtë autobusit një grua (VIDEO)

Disa persona e hedhin jashtë autobusit një grua (VIDEO)

Një ngjarje jo e këndshme ka ndodhur në një autobus në Washington D.C të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Disa persona e kanë hedhur nga autobusi një grua.

Videoja e shfaqur nga FOX 5, është bërë virale në internet.

Në pamje shihet se si viktima tërhiqet zvarrë brenda autobusit, derisa arrijnë që ta hedhin jashtë.

Supozohet se rasti ka ndodhur kur gruaja në fjalë, ia kishte lëshuar vendin një gruaje tjetër me fëmijë.

Në atë rast të rinjtë kishin nisur të shanin me fjalë të pista dhe gruaja iu kishte kërkuar atyre që të kishin kujdes.