Home Uncategorized Për 70 vjet, Mbretëresha Elizabeth i shkruante letër mikeshës që se kishte...

Për 70 vjet, Mbretëresha Elizabeth i shkruante letër mikeshës që se kishte takuar kurrë

Për 70 vitet e fundit, Mbretëresha Elizabeth II ka shkëmbyer letra me një grua që nuk e kishte takuar kurrë personalisht, e cila jeton në Park River, Dakota e Veriut.

Adele Hankey, 96, e lindur më 21 prill 1926, ndau të njëjtën ditëlindje me mbretëreshën e ndjerë të Anglisë, raportoi KFYR, Hankey dërgoi letrën e parë në vitin 1953 kur Elizabeth u kurorëzua, që atëherë, mbretëresha e ndjerë i dërgonte Hankey letra për ditëlindje të shkruara me dorë çdo vit, duke e bërë atë një traditë ditëlindjeje, sipas medias.

“Unë mund të kisha kërcyer nga këpucët e mia,” tha Hankey për median “I kërkova asaj një kapelë Shpresoja që ajo të më dërgonte një të tillë por ajo dërgoi një foto të bukur në ditëlindjen e saj.”

Hankey tha për median se të dyja nuk u takuan kurrë, por kishin një pasion për gatimin “Recetat që i pëlqeu mbretëreshës ishin me marmelatë po kështu edhe unë Po për këtë?” tha Hankey.

Hankey tha për median se do t’i mungojë komunikimi mes saj dhe shoqes së saj, mbretëreshës së ndjerë të Anglisë.

“Oh absolutisht Më mungon mikja ime e stilolapsit,” tha Hankey për median./Panorama/