Home Uncategorized Këto komente dhe kritika po i shtojnë ankthin Einxhel gjatë shtatzënisë

Këto komente dhe kritika po i shtojnë ankthin Einxhel gjatë shtatzënisë

Einxhel është në pritje të ëmbël dhe pavarësisht kësaj ajo vazhdon të jetë aktive në rrjete sociale du ke ndarë postime dhe fotografi nga më të ndryshmet – dhe në shumicën e atyre imazheve ndryshimet fizike vërehen.

Ajo po shkëlqen nga nuri i shtatzënisë mirëpo disa nga mesazhet që ajo ka marrë po e shqetësojnë moderatoren, shumica e tyre kanë të bëjnë me besëtytni se ajo duhet të fshehë barkun e rrumbullakosur.

Einxhel ndër të tjerash tregon se këto mesazhe po i shtojnë edhe më shumë ankthin.

“Boll përcollët energji të tilla dhe besëtytni që në vend të na ndihmoni thjeshtë të shtojnë ankthin”, shkroi Einxhe ndër të tjerash. /Prive