Home Uncategorized Gold AG dhe Ledri Vula fqinj mes vete?

Gold AG dhe Ledri Vula fqinj mes vete?

Javë më parë iu njoftuam mbi blerjen më të re të Ledri Vulës.

Reperi i njohur u bë me një banesë të re në zemër të Prishtinës, në ndërtesën më të lartë në Kosovë, 32 katshen “PCC”.

Ndonësë ishte i pari VIP që bëri publik blerjen, ai nuk do të jetë i fundit, një prej fqinjve të Ledrit, tashmë është kuptuar.

Bëhet fjalë për reperin Arian Agushi, ai ka bërë të ditur lajmin përmes fotografive duke nënshkruar kontratën./Prive