Home Uncategorized Këtë emër ia lë djalit Robin Krasniqi

Këtë emër ia lë djalit Robin Krasniqi

Meyson, kështu do të quhet djali i boksierit me famë botërore Robin Krasniqi.

Kjo u bë e ditur nga vetë boksieri, nëpërmjet një shkrimi në rrjetin social Facebook.

Ai u bë baba për herë të parë para disa ditësh.

Duket se ky emër është i padëgjuar deri më tani në Kosovë.

“Të dashur miq,
më lejoni të ju falënderoj përzemërsisht për urimet tuaja, për lindjen e djalit tonë, Meyson Robin Krasniqi. Ne ju përshëndesim nga zemra dhe ju urojmë gjithë të mirat!” ka shkruar Krasniqi.