Home Uncategorized Olsi Bylyku sa identik duket me Loredanën

Olsi Bylyku sa identik duket me Loredanën

Ndonse aktorëve në këtë jetë u duhet të bëjnë role nga më të ndryshimet, përfshirë këtu edhe ndërrimin e gjinisë.

Por në fakt është mashkull dhe është Olsi Bylyku i kthyer në një bjondinë simpatike, ku duket identik si Loredana.

Kjo nuk është hera e parë e Olsit në femër, por këtë herë ka kaluar pritshmëritë.

Edhe këtë sezon, Olsi do të jetë pjesë e “Klanifornia”, ndonse duket se role të reja e pre