Home Uncategorized Zelensky dhe Olena, dashuri në çdo kohë, Ja si dukeshin 19 vite...

Zelensky dhe Olena, dashuri në çdo kohë, Ja si dukeshin 19 vite më parë

Zelen Zelensky u bë kryefjalë e medieve botërore menjëherë pas situates se krijuar mes Rusi-Ukrainë, donëse u vu në vëmendje edhe jeta e tij private e martesa me bukuroshen Olena.

Marrëdhënja e tyre u dukë qartësisht e fortë, sidomos në ditët e vështira ku bashkëshortja e tij ishte mbështetja më e madhe.

Ndërkohë sot është një ditë e veçantë, Zelensky dhe Olena mbushin sot plot 19 vite martuar dhe në rrjet është shpërndarë një foto mjaft e veçantë.

Një foto nga dasma ku Zelensky dhe Olena duken mjaft të rinj, veç kësaj janë një çift shumë simpatik.