Home Uncategorized Syla: S’ka me pasë mo hauba të kerreve me Albin Kurtin, mitit...

Syla: S’ka me pasë mo hauba të kerreve me Albin Kurtin, mitit po i vie fundi

Analisti politik, Valon Syla, në një shkrim në Facebook ka thënë se po i vie fundi ‘mitit të pasluftës’ duke iu referuar pritshmërive të elektoratit ndaj kryeministrit të vendit, Albin Kurti.

Si aryse për këtë, ai përmendi luftën e Qeverisë me klasën punëtore të arsimit, teksa ironizoi me udhëzimin administrativ që ka të bëj me “kifle, tomël dhe gota me ujë me kafe”.

Syla, tutje tha se “nuk është mo në trend në Prishtinë me kon’ me Albinin” dhe se “s’ka me pasë mo hauba të kerreve me Albin Kurtin”.

Statusi i plotë i Valon Sylës: