Home Uncategorized Kosova s’ia lëshon udhën Zvicrës (VIDEO)

Kosova s’ia lëshon udhën Zvicrës (VIDEO)

Arsimi i ka bërë bashkë shqiptarët dhe zviceranët në Gjilan.

Si rrjedhojë e raporteve të mira që kanë që nga viti 2016, rektorja e universitetit të Cyrihut e ka vizituar universitetin “Kadri Zeka”.

Për nikoqirin, rektorin Bajram Kosumi kjo vizitë ka vlerë të madhe.

Por, përveç studentëve përfitimin kanë edhe profesorët. Mysafirja zvicerane vizitoi edhe bibliotekën e cila është tërësisht e rinovuar dhe ka kapacitet për 100 studentë.