Home Uncategorized Zbulohet gjinia e bebes që do bëjë prindër Einxhel dhe Dagzin

Zbulohet gjinia e bebes që do bëjë prindër Einxhel dhe Dagzin

Në Tiranë sot po zhvillohet festa e zbulimit të gjinisë së bebes që Einxhel pret.

Si ajo, ashtu edhe Dagz me të pranishmit janë treguar të rezervuar për postime fillimisht por dikush e ka gjetur ‘burimin’.

Një nga të pranishmit e ka zbuluar momentin e konfirmimit të gjinisë.

Einxhel dhe Dagz do bëhen me gjasë prindër të një djali.

Arushi me balona të kaltërt është prova.

Të njëjtën gjë, pra që Einxhel pret djalë, ia kanë thënë portalit tonë Prive.al edhe burime nga festa.