Home Uncategorized Trafikimi i 11 vjeçares, këta janë të arrestuarit nga aksioni i sotëm...

Trafikimi i 11 vjeçares, këta janë të arrestuarit nga aksioni i sotëm i Policisë

Departamenti për Kr.ime të Rë.nda ka vendosur 30 ditë paraburgim kundër gjashtë të pandehurve që u arre.stu.an sot lidhur me rastin e dhu.nimit dhe traf.ikimit të 11-vjeçares gjatë muajit qershor në Prishtinë.

Burime të IndeksOnline mësojnë se katër prej të arrestuarve janë nga fshati Milloshev, Ferizaj.

Të njëjtat burime bëjnë të ditur se emrat e të arrestuarve janë: Blondin Sadiku, Flamur Sadiku, Gëzim Sadiku, Muhamet Sadiku, Driton Rrahmani dhe Muhamet Restelica, ku katër prej tyre kanë lidhje familjare.

IndeksOnline ka siguruar edhe fotot e pesë personave të ar.restuar nga policia.