Home Uncategorized Kush është Filipinezja që po jeton në Prishtinë

Kush është Filipinezja që po jeton në Prishtinë

Një vajze e bukur shfaqet në fotot e bëra nga Norik Uka, ka kohe që jeton në kosovë, por nuk është shfaqur shume apo ndoshta ne nuk e kemi parë.

Në një fotesesion të ri i punuar nga Norik Uka shfaqet një blogere Filipineze e cila është vetëm se po shoqërohet me gjithë eliten e Kosovës, e kjo është Arra Molata e cila jeton ne Kosove dhe si duket është shumë e lumtur në këtë shoqeri.

Sic e shihni ajo është shume e bukur dhe stili saj e bën të duket sikur një perëndesh.

Për stilin e saj të fotosesionit të fundit është përkujdesur Uron Esati, i cili shifet shpesh në krahët e Morena Taraku, kurse pë grimin është përkujdesur Arber Bytyci./indeksonline