Home Uncategorized Kështu do të duket shtëpia e Big Brother VIP Kosova

Kështu do të duket shtëpia e Big Brother VIP Kosova

Është publikuar pamja e parë e shtëpisë ku do të zhvillohet “Big Brother VIP Kosova”.

Pamja e publikuar është nga projekti i arkitektit, ku shihet se si do të duket një pjesë e oborrit të shtëpisë.

Shtëpia e “Big Brother VIP Kosova”, pritet të jetë ndër shtëpitë më të bukura të këtij formati në të gjithë botën.

Big Brother VIP Kosova do të filloj në shtator dhe do të transmetohet në Art Motion. Moderator do të jetë Alaudin Hamiti.

Çmimi për fituesin është 200 mijë euro.