Home Uncategorized Gold Ag ndan momentin më të mirë familjar

Gold Ag ndan momentin më të mirë familjar

Gold Ag vazhdon të jetë emër i komentuar në mediet rozë.

Ai me postime të ndryshme për ndjekësit, në çdo kohë kalon në lajm dhe merr vëmendje me pozat që publikon.

Këtë herë, bashkë me gruan dhe djalin ai shihet që po përjeton momente lumturie pranë familjes.

Menjëherë pas publikimit, pranoi komente të shumta nga miqtë dhe familjarët që ka./kosovarja