Home Uncategorized Është bërë 60 vjeçar, sa shumë ka ndryshuar Coronado

Është bërë 60 vjeçar, sa shumë ka ndryshuar Coronado

Nëse përmendet Coronado, edhe sot të gjithë do ta kujtonin.

Aktori meksikan u bë i njohur me rolin e Coronados në serialin, Për ty që u transmetua 20 vite më parë.

Ani pse kishte një rol shumë negativ, Coronado në atë periudhë ishte personazhi më i komentuar, ky për faktin që rolin e zotëronte shumë mirë.

E sot aktori, Luis Felipe Tovar ka ndryshuar shumë, ani pse mbi supe mbanë plotë 60 vite. Me mjekër dhe rrudha në fytyrë, ja sa shumë është plaku Coronado.