Home Uncategorized Kjo është gjendja shëndetësore e Ibrahim Tatlises pas aksidentit të rëndë

Kjo është gjendja shëndetësore e Ibrahim Tatlises pas aksidentit të rëndë

Mëngjesin e sotëm, artisti i njohur, Ibrahim Tatlises, ka pësuar një aks.ident të r.ëndë tra.fiku.

Sipas mediave turke, thuhet se në vendin e ngjarjes janë dërguar ekipet e ndihmës së parë dhe zjarrfikësit.

Në media raportohet se gjendja shëndetësore e tij është e mirë.Ai në aksident u përfshi bashkë me vajzën e tij Elif Ada.