Home Uncategorized Mihria duhet të ja plotësoj këtë kërkesë nuses së saj, Tringes

Mihria duhet të ja plotësoj këtë kërkesë nuses së saj, Tringes

Mihrie Braha tashmë e ka fejuar djalin e saj të vetëm, Platorin.

Për raportet e saj me nusen e djalit tregon në secilën intervistë që shkon, shkruan”Kosovarja”.

Tringa nuk ka dhënë ndonjë intervistë për të treguar diçka më tepër, sepse dashamirëve të Mihries dhe Naimit patjetër që iu intereson.

Mirëpo, nëpërmes imazhe në rrjetin social Instagram, Tringën e shohim herë pas here.

Së fundmi, ka ndarë një imazh nga pushimet dhe ka shkruar një mbishkrim në gjuhën angleze.

“Kam nevojë për një pushim 6 mujor dy herë në vit.”- ka shkruar Tringa.