Home Uncategorized Rina dhe Sin Boy po bëhen prindër për herë të parë?

Rina dhe Sin Boy po bëhen prindër për herë të parë?

Rina Balaj së fundmi ka shtuar dyshimet se po bëhet nënë për herë të parë.

Këtë gjë ia tha një ndjekës si fillim ku i kishte shkruar pas një videoje që ka postuar reperja me macën e saj.

“Në themi se kur një mace e bënë këtë me këmbët e saj në bark do të thotë se je shtatzënë”, këtë reagim artistja e ripostoi duke i pyetur ndjekësit se si mendojnë duke shkruar “Ndihmë”.

Ndërkohë, 59 e përgjigjeve kanë qenë “Po”, por që mbetet të shihet deri në një konfirmim tjetër të këngëtares.