Home Uncategorized Ndërron jetë e reja nga Gjakova, nesër i jepet lamtumira e fundit

Ndërron jetë e reja nga Gjakova, nesër i jepet lamtumira e fundit

Ka vde.kur Arta Avdimetaj Kameri nga Gjakova. Varrimi i saj do të bëhet nesër nga ora 14:00, në varrezat e qytetit të Gjakovës.

Lajmin e ka bërë të ditur një familjar i saj, i cili tha se Arta do të “jetë gjithmonë pl.agë e hapur për familjen”.

Postimi i plotë:

Njoftim Mortor !

Të nderuar, me dhimbje të thellë dhe të pa përshkruar ju njoftojë që nesër më datë 24.08.2022 duke filluar nga ora 14:00, në varrezat e qytetit në Gjakovë do ti japim lamtumirën e fundit motrës tonë të dashur Arta Avdimetaj Kameri.

Arta do të jesh gjithmonë një plagë e hapur për familjen, dhe për të gjithë ata që patën fatin të të njohin !

Pusho e qetë engjëll shpirt bardhë !