Home Uncategorized Plator Abazi e kundërta e prindërve, ja se çfarë ka bërë

Plator Abazi e kundërta e prindërve, ja se çfarë ka bërë

Ata që e njohin nga afër, e dijnë se sa i edukuar , miqësor dhe modest është Plator Abazi.

I biri i vetëm i çiftit të njohur, Mihrije Braha e Naim Abazi, është producent muzikor, ka studion e tij, por nuk është se e pëlqen vëmendjen dhe famën.

Platori, ka faqen e tij në Instagram, të cilen e mbanë private, për çka edhe nuk ka shumë ndjekës, gjë që e dëshmon se nuk është pro ekspozimit.

Plator Abazi është e kundërta e prindërve që janë tejet mediatik, por edhe e shumicës së djemve e vajzave të të njohurve të estradës./kosovarja