Home Uncategorized Pas shumë vitesh Visar Kalludra lë punën në RTV21, ku do e...

Pas shumë vitesh Visar Kalludra lë punën në RTV21, ku do e shohim tani?

Ai është një nga moderatorët më të mirë shqiptarë, fjala është për Visar Kalludrën, i cili nga tani, më nuk do jetë pjesë e RTV21, aty ku nisi karrierën, jo si moderator.

Këtë gjë, Visari e ka konfirmuar përmes një shkrimi të gjatë në Facebook, ku falënderoi gjithë kolegët e tij, për punën dhe bashkëpunimin me të.

Po ashtu, moderatori tregoi se ka konceptuar një emission të ri, të quajtur ‘Jalla shofer jalla’, por akoma nuk ka arritur marrëveshje me ndonjë television tjetër.

Se ku do e shohim Visarin, do e zbulojmë me kohë, kujtojmë që Visari ka qenë moderator i emisionit ‘1 kafe prej shpisë’ dhe njihet për stilin unik në prezantim.