Home Uncategorized Pemë të rrëzuara dhe probleme me trafik, pamje nga dëmet që ka...

Pemë të rrëzuara dhe probleme me trafik, pamje nga dëmet që ka shkaktuar stuhia në Ferizaj

Stuhia që ka ndodhur në Ferizaj ka shkaktuar edhe dëme të shumta.

Në videon e mëposhtme, të publikuar në Facebook nga një faqe lokale, shihet se si janë rrëzuar disa pemë ndërsa ka edhe probleme në qarkullim në trafik.