Home Uncategorized Ju kujtohet Lukasi i Zhades, nuk do besoni sa është plakur

Ju kujtohet Lukasi i Zhades, nuk do besoni sa është plakur

Lukasi dhe Zhadja u bën të njohur për publikun shqiptar me serialin Kloni.

Tashmë kaluan shumë vite dhe ata që e kanë përcjellur e mbajnë në mend.

Por sa është plakur ai sot.

Në një foto që ka publikuar në Instagram duket mjaft ndryshe./InfoKosova/

Shiko foton: