Home Uncategorized Elita sjell foto me nënën e motrën, kaq shumë përngjajnë

Elita sjell foto me nënën e motrën, kaq shumë përngjajnë

Elita Rudi publikoi një foto me nënën e motrën.

Ajo që merrë vëmendje është ngjashmëria e madhe mes tyre.

Duket se Elita dhe motra e kanë tradhëguar bukurinë nga nëna.

Kjo pasi ajo duket e re dhe e bukur si të ishte motra e tyre./InfoKosova/

Shiko foton: