Home Uncategorized Kaq shumë i është rritur djali Vesa Lumës

Kaq shumë i është rritur djali Vesa Lumës

Vesa Luma prej kohësh nuk jëton në Kosovë.

Ajo tash ë një kohë të gjatë jeton në Zeland të Re bashkë me bashkëshotrin dhe djalin e saj.

Nga atje ajo ndan shpesh imazhe të ndryshme.

Së fundi këngëtarja ndau një foto të të birin dhe kaq shum qenka rritur ai./InfoKosova/