Home Uncategorized Ja çka bënte Agnesa në shtëpi para se t’i plaçkitej shtëpia

Ja çka bënte Agnesa në shtëpi para se t’i plaçkitej shtëpia

Ditë më parë është plaçkitur shtëpia e ish misit, Agnesa Vuthaj, ku u vodhën mbi 300 mije euro ari e stoli dhe mbi 100 mijë euro, të holla kesh.

Lidhur me këtë ngjarje Agnesa ende nuk ka reaguar asgjë, shkruan InfoKosova.

Ajo madje as story e as foto nuk ka publikuar në rrjete sociale, që nga ajo ditë.

Para se të ndodhte e krejt ngjarja, kjo ishte fotoja e fundit e publikuar në rrjete sociale nga Agnesa si modele brenda ambientit të shtëpisë./InfoKosova/

Shiko foton: