Home Uncategorized Mihrija e telefonon live në emision rejën e saj, kjo është biseda...

Mihrija e telefonon live në emision rejën e saj, kjo është biseda e tyre

E ftuar në “Era Verë”, Mihrije Braha ka pranuar një kërkesë të moderatorit Shpend Lipa.

Duke realizuar rubrikën “Hot 7” me pyetje më provokuese, këngëtares i është kërkuar të thërras në telefon rejën e saj dhe t’i thotë diçka.

Pa asnjë hezitim ajo bëri telefonatën dhe me të hapur, Mihrija dhe Tringa patën një bisedë të shkurtë dhe të këndshme.

“Të duam shumë…”, i tha pos tjerash këngëtarja. Videon e plotë me këtë telefonatë e keni poshtë.