Home Uncategorized Adriana Matoshi: Më kanë lut, po nuk marr “turli fare”

Adriana Matoshi: Më kanë lut, po nuk marr “turli fare”Aktorja Adriana Matoshi, absolutisht një nga më të njohurat në vend, është prezente edhe në Tik TokAdriana, shpesh poston video të ndryshme, kryesisht qesharake në këtë rriet social mjaftë popullor.

Së fundi, aktorja dhe deputetja, ka lënë në profilin e saj në Tik-Tok një video me një deklaratë të Linda Morines, rreth martesës.