Home Uncategorized Ronela hap këmbët dhe i vizatohet komplet pjesa intime në këtë foto

Ronela hap këmbët dhe i vizatohet komplet pjesa intime në këtë foto

Ronela Hajati prezentoi Shqipërinë në Eurovision këtë vit.

Edhe pse nuk u kualifikua në finale ajo morri mbështetje të jashtëzakonshme me përformancat e zjarrta në skenë.

E në një përformanc të ditëve te fundit Ronela ka gjetur kohe edhe për disa foto të shpejta të cilat i ka postuar në Instagram.

Në njërën prej tyre shihet se sa shumë i është vizatuar pjesa intime./InfoKosova/