Home Uncategorized Konjufca përsëri del kundër partisë së tij

Konjufca përsëri del kundër partisë së tij

Kryetari i Kuvendit të Kosovës ka abstenuar për Projektligjin për Deklarimin e prejardhjes, kontrollit të pasurisë dhe dhuratave.

Konufca ka abstetuar ndaj këtij projektligji.

Pro këtij projektligji ish 60 deputetë, kundër nuk ishte asnjë ndërsa vetëm një abstenim duket kaluar projektligjin.

“61 vota kanë qenë 60 për një abstenim kështu që kalon projektligji”, ka thënë kryetari Konjufca.

Nuk është hera e parë që Konjufca del kundër projektligjeve të partisë së tij