Home Uncategorized Sa e ëmbël! Kaq bukur kërcen vajza e Elita Rudit

Sa e ëmbël! Kaq bukur kërcen vajza e Elita Rudit

Elita Rudi është një prej femrave e cila mundohet vazhdimisht të jap këshilla të ndryshm për kujdesin ndaj fëmijëve, por edhe shumë këshilla të tjera.

Moderatorja është një nënë e përkushtuar e dy fëmijëve të saj Zëri dhe Bota Gjikollit.

Së fundi ajo ka ndarë video të ëmbël të së bijës.

Bota shihet shihet duke kërcyer dhe po duket kaq e ëmbël./InfoKosova/