Home Uncategorized Kjo është vajza që u zgjodh “Miss Kosova 2022”

Kjo është vajza që u zgjodh “Miss Kosova 2022”

Me 2 korrik, është mbajtur eventi Miss Kosova dhe Miss Illyria 2022 ky event u organizua nga Production Lens.

Në këtë event morën pjesë vajza nga Vendi dhe rajoni, të cilat me bukurin dhe paraqitjen e tyre të mrekullueshme, mahnitën edhe publikun në sallë.

Vajzat Fituese nê këtë event dolën: Valza Rama Miss Kosova 2022 Meridona Qallakaj Miss Illyria 2022, Dhurata Korpuzi Miss Bum Bum.

Eventi është mbajtur në Prishtinë, në pranin e publikut me producent të kësaj Gare, tashmë i njohur për publikun shqiptar, Sherif Pacolli.