Home Uncategorized A mund ta gjeni telekomandën e fshehur mes mobiljeve në më pak...

A mund ta gjeni telekomandën e fshehur mes mobiljeve në më pak se një minutë?

Humbja e telekomandës është një përvojë universale në të gjithë globin.

Nëse e konsideroni veten një ekspert në gjetjen e telekomandës, provoni shpejtësinë tuaj me këtë ide.

Kompania e mobiljeve me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, ScS, ka lëshuar një seri lojërash truri me temë dizajni të brendshëm.

Vetëm një e treta e njerëzve mund ta gjejnë telekomandën në detin e mobiljeve në më pak se 60 sekonda. Koha mesatare për të gjetur telekomandën e fshehur në imazhin e rrëmujshëm është 40 sekonda.

Nëse jeni ende duke e munduar trurin tuaj pasi koha ka mbaruar, mos u shqetësoni se në të vërtetë ka një telekomandë atje. Nëse shikoni kufirin e poshtëm të figurës, telekomanda ndodhet në qendër.

Ndërsa imazhi mund të jetë makthi i një minimalisti, ScS arriti të kapte disi zhgënjimin e një telekomandë të humbur.

Ashtu si në jetën reale, telekomanda nuk udhëtoi larg dhe ishte nën hundë gjatë gjithë kohës.