Home Uncategorized Turistja ulet për t’u fotografuar, majmuni ia kapë gjoksin dhe e puth...

Turistja ulet për t’u fotografuar, majmuni ia kapë gjoksin dhe e puth në faqe

Një turiste nuk e ka pritur veprimin e një majmuni teksa është ulur për të pozuar në një kopsht zoologjik në Tajlandë.

Majmuni i madh qëndroi pas gruas për një fotografi, por ajo u befasua kur krijesa kapi gjoksin e saj në Safari World të Bangok më 27 qershor.

Ai gjithashtu i dha një puthje asaj, pasi buzëqeshi për turistët e tjerë.

Orangutani më pas u kthye te kujdestari i tij për të qenë gati për turistin e radhës me të cilin do të bënte selfie.

Nuk dihet nëse kafsha ishte e trajnuar për ta bërë këtë në mënyrë që t’i argëtojë vizitorët e kopshtit zoologjik.