Home Uncategorized Elvana Gjates i dalin të brendshmet gjatë performances

Elvana Gjates i dalin të brendshmet gjatë performances

Elvana Gjata dhe Dhurata Dora e kanë performuar në “Alba Fest” këngën e tyre të përbashkët me titull “Gajde”.

Dy këngëtaret e njohura që për herë të parë i kanë bashkuar forcat për një duet, e kanë ndezur skenën.

E, Elvana Gjata ka treguar pak më shumë se zakonisht, pasi fustani i shkurtër gjatë gjithë kohës ja ka zbuluar të brendshmet, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtaret në fillim të performances mbanin në duar flamujt shtëtëror, Elvana atë kuq e zi, ndërkaq Dhurata flamurin e Kosovës.