Home Uncategorized 24 vite diferencë, kush është nëna dhe vajza në foto?

24 vite diferencë, kush është nëna dhe vajza në foto?

Një nënë dhe bijë në Kaliforni kanë 24 vite diferencë, por kur i sheh është shumë e vështirë t’i dallosh. Nuk janë të paktë ata që i ngatërrojnë si motra, pasi nëna duket shumë më e re.

Në fakt, ajo ka një llogari në Instagram me gati 660 mijë ndjekës. Më konkretisht, 43-vjeçarja Jolene Diaz dhe Melanie Parks 19-vjeçare janë përkatësisht nënë dhe bijë.

Kur 43-vjeçarja pyetet për “sekretin” e pamjes së saj rinore, ajo përgjigjet: “Kam ndjekur gjithmonë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive. Pi alkool rrallë, pushoj shumë dhe mbaj dietë të ekuilibruar”. Për lëkurën e saj rinore ajo thotë: “Unë e trajtoj me nderim çdo ditë, e laj fytyrën në mëngjes dhe para se të fle”.

Shikoni foton e tyre së bashku

Shikoni foton e tyre së bashku