Home Uncategorized Sunny Hill ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë fansat

Sunny Hill ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë fansat

Sunny Hill sapo ka njoftuar se biletat kanë dalur në shitje.

Në njoftimin e organizatorëve thuhet se biletat e rregullta janë online tani dhe mund të filloni që tani për ti blerë.

Festivali do të mbahet me 4,5,6 dhe 7 gusht në Prishtinë.

Shumë artistë të huaj dhe vendor pritet të jenë pjesë e kësaj ngjarje të madhe artistike./Indeksonline/