Home Uncategorized Kryeministri dhe selfiet e tij nga festa e ambasadës së SHBA-së

Kryeministri dhe selfiet e tij nga festa e ambasadës së SHBA-së

Kryeministri Albin Kurti ka publikuar fotografi nga organizimi i djeshëm në Ambasadën e SHBA-së në Prishtinë me rastin e shënimit të për 4 korrikut, Ditën e Pavarësisë së ShBA-ve.

Në albumin e kryeministrit është edhe një fotografi ku vetë Kurti shihet teksa fotografon gruan e tij, Rita Augestad Knudsen me deputeten Fatmire Kollçaku.

Derisa në një moment tjetër Kurti shihet edhe teksa e shkrep një “selfie”. Duket se kreu i Qeverisë ua ka marrë dorën fotografive.