Home Uncategorized Shkendije Mujaj bënë thirrje të agjëroni këto nëntë ditë të “Dhul Hixhjes”

Shkendije Mujaj bënë thirrje të agjëroni këto nëntë ditë të “Dhul Hixhjes”

Shkëndije Mujaj ka kohë prej kur ajo i është përkushtuar fesë islame.

Ajo i përmbahet fesë duke falur namazin dhe duke kryer vepra të mira.

Duke qenë se jemi në 10 ditët e fundit para festes së Kurban Bajramit, artistja ka bërë thirrje për agjërim.

Këtë e ka bërë përmes një postimi në ‘Instagram’.

Mujaj ka theksuar të agjërojnë këto ditë sepse asnjë punë e mirë e bërë në ditët e tjera nuk është më e lartë se ato që bëhen në këto dhjetë ditë.

Tutje ajo ka shkruar edhe listën e detyrave që duhet bërë në këto ditë./Lajmi/

Shiko foton: