Home Uncategorized Një person nuk i duron temperaturat e larta, lahet i zhveshur tek...

Një person nuk i duron temperaturat e larta, lahet i zhveshur tek fontana në sheshin e Prishtinës

Temperaturat e larta që po mbretërojnë në Kosovë nuk po mund t’i përballojnë shumë qytetarë të Kosovës, sidomos personat në moshë.

Një person rreth 50 vjeç po raportohet se tash e disa ditë tek sheshi “Zahir Pajaziti” në orën 6 të mëngjesit, totalisht i zhveshur shkon dhe lahet me shampon tek fontana në këtë shesh.

Pamje më poshtë: