Home Uncategorized Yllka Kuqi me pozë joshëse, zbulon nishanin në gjoks

Yllka Kuqi me pozë joshëse, zbulon nishanin në gjoks

“Nona” është hiti i saj i fundit, kënga që e sjelli në bashkëpunim me Durim Malaj dhe qa po ka sukses të konsiderueshëm.

Këngëtarja nga Gjakova, Yllka Kuqi, nuk ka të ndalur, duke qenë një nga më të angazhuarat edhe në dasma e ahengje.

Yllka, është bërë më e bukur tani, se kur ishte në lule të rinisë, pra, është si vera: sa më e vjetër aq më e mirë.

Këngëtarja në foto e fundit duket tejet joshëse, nxjerr gjoksin dhe zbulon një nishan identifikues aty./Kosovarja/